Kterého dalšího Avengera by si rád zahrál Robert Downey Jr.

Herec se rozpovídal o tom, kterým superhrdinou chtěl být jako malý i to, kterého člena týmu Avengers by si rád zahrál jako dospělý.

Robert Downey Jr. se s rolí Iron Mana rozloučil v Avengers: Endgame (2019), respektive bude pravděpodobně k vidění i v Black Widow (premiéra 30. 4. 2020), protože se film bude odehrávat před Endgame, nicméně poté už ho asi jako jednoho ze zakládajících členů týmu Avengers vídat nebudeme.

Samozřejmě to mnohé diváky mrzí, ale faktem je, že v téhle roli strávil herec více než dekádu a pravdou je, že když byl kluk, tak sice chtěl být superhrdinou, ale ne Iron Manem:

"Nenapadá mě žádný energický americký kluk, který si sám sebe nepředstavoval jako Spider-Mana během doby, kdy vyrůstal." 

A nejen americký, spousta dětí po celém světě asi chtěla být Spider-Manem. Ovšem, pokud by si Robert měl vybrat dnes, kterou komiksovou postavu by si rád zahrál, tak je to někdo jiný:

"Nicméně, když se dnes zamyslím - také proto, že jsem takový fanda Jeremyho Rennera a díky němu je to tak cool, speciálně pak, když se z něj stal Ronin - tak bych řekl, že bych zkusil Hawkeye."

Shodou okolností jde o jediného zakládajícího člena týmu Avengers, který se zatím nedočká vlastní filmu. Ovšem, zřejmě uvidíme jeho minisérii na streamovací službě Disney+, i když těžko říct, jak to bude. Jeremy Renner byl obviněn exmanželkou z nepěkných věcí, což by se nemuselo líbit Disneymu a nedávno vyšlo najevo, že si Kate Bishop v seriálu nezahraje Hailee Steinfeld, se kterou se dlouho počítalo (byť to nikdy Marvelem nebylo potvrzeno).


Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat