Birds of Prey: Film v prvním týdnu nezabodoval tak, jak se čekalo, studio mu tedy změnilo jméno

Pomůže to?

Komiksový film Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn/Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) se podle recenzentů i diváků povedl, ale jeho tržby z premiérového víkendu nebyly takové, jak se čekalo.

Zatímco analytici věřili, že by jen z USA a Kanady mohly být tržby 45 - 55 milionů dolarů, nakonec to bylo jen 33,2 milionů dolarů. Není třeba složitá matematika, aby bylo jasné, že je to zklamání. A tak se společnost Warner Bros. rozhodla, že zkusí situaci změnit a přilákat do kin více lidí tím, že změní název filmu.

Z Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn se tak stalo jednodušší Harley Quinn: Birds of Prey. A je jasné, proč se Warner Bros. rozhoupalo k tomuto kroku, Harley Quinn (Margot Robbie) byla jedním z největších taháků filmu Sebevražedný oddíl (2016) a stejně tak u Birds of Prey bylo jasné, že nejvíce pozornosti bude věnováno právě Harley.

Což se také znovu potvrdilo tím, že byl změněn název. Je otázkou na kolik to pomůže, ale snad ano, protože si film zaslouží. Je to zábavná brutální jízda, která nabízí vynikající akci a bezva obsazení, byla by škoda, kdyby finančně propadla.


Zdroj: CS
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat