Na Oscarech se vzpomínalo na zesnulé osobnosti včetně basketbalisty Kobeyho Bryanta. Překvapivě byli vynecháni někteří herci

Nemilá situace.

Jednou z nedílných součástí slavnostní večera, během kterého se předávají ceny Akademie filmového umění a věd je i segment, během kterého se vzpomíná na zesnulé filmové a televizní osobnosti. Tento rok tomu nebylo jinak, nicméně někteří lidé jsou překvapeni, že byla vynechána hned tři jména a to Cameron Boyce, Luke Perry a Sidney Eddie Mosesian, který vystupoval pod jménem Sid Haig . 

Cameron Boyce a Sid Haig
Luke Perry se nejvíce proslavil jako Dylan ze seriálu Beverly Hills 90210, ale k vidění byl například ve sci-fi Pátý element (1997) nebo třeba v Tenkrát v Hollywodu (2019), což byla jeho poslední filmová role předtím, než 4. dubna 2019  ve věku 52 let zemřel na následky mrtvice.

Cameron Bryce byl herec, který se proslavil hlavně díky projektům společnosti Disney, ale všimnout jste si ho mohli třeba ve filmové sérii Machři. Cameron zemřel 6. července 2019 kvůli komplikacím spojeným s epilepsií. 

Sidney Eddie Mosesian byl k vidění ve velkém množství hororových projektů, ale také v klasických seriálech jako Mission: Impossible, Star Trek nebo Charlieho andílci. Kromě toho jste ho mohli zahlédnout v několika filmech od Quentina Tarantina. Navíc se věnoval také hudbě. Sig zemřel 21. září 2019 ve věku 80 let v následky komplikací chronické obstrukční nemoci plic. 

Zlé jazyky by mohly namítnout, že zmínění herci často nehráli ve snímcích oscarových kvalit, nicméně to nemění nic na tom, že se jednalo o osobnosti z filmové a televizní branže, takže být zmíněni měli. Speciálně pak s ohledem na to, že se zavzpomínalo například na Kobeyho Bryanta a byť šlo samozřejmě o celebritu, Kobey se neproslavil jako herec, ale  jako basketbalista. Je tak minimálně zvláštní, že byl zmíněn on a ne tři výše uvedení herci. 

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat