Rychle a zběsile 9: V traileru chybí fyzika, ale je tu Domův brácha, spousta starých známých a účes podle kastrólu

Tohle zase bude divočárna.

Chtělo by se říct, že v každém dalším dílu série Rychle a zběsile dostávají fyzikální zákony čím dál víc na prd*l. Výjimkou nebude ani devítka. Kde jsou ty časy, kdy šlo o filmy, které byly hlavně o pouličních závodech a síle rodiny. Tedy, rodina tu samozřejmě dál hraje velkou roli, protože nesmí chybět pořádná dávka sentimentu, ale pokud jde o akční scény, tak už to není o tajných závodech pod rouškou noci, ale o extrémně přepálených momentech, ve kterých nefunguje gravitace.

Někomu to vyhovuje, někomu ne, ale s ohledem na to, jak finančně úspěšné filmy Rychle a zběsile jsou, je očividné, že první skupina je dostatečně velká. A ta bude určitě nadšená i z devátého dílu. Nový plnohodnotný trailer, který je mimochodem poměrně dlouhý, je plný scén, u kterých milovníci fyziky omdlévají hrůzou a milovníci efektní akce omdlévají blahem.

Jsou tu momenty, u kterých člověk musí kroutit hlavou, ale tohle prostě k Rychle a zběsile v posledních letech patří. Stejně jako stylové souboje a i na ty tu dojde a nutno říct, že vypadají opravdu dobře. Kromě toho se dočkáme návratu postav, které jsme viděli v minulých dílech, ale i těch, které se nějakou dobu zdržovali v ústraní. Kromě toho nám bude představen nečekaný padouch a to Domův bratr v podání wrestlera Johna Ceny. Jeho grimasy sice občas působí zvláštně, ale je dostatečně "nařachaný", aby působil jako důstojný soupeř pro Vina Diesela.

Jestli se vám líbily předchozí díly a chcete akční podívanou na steroidech, tak tohle je něco pro vás, pokud máte raději akčňárny, které se snaží tvářit alespoň trochu realisticky, pak asi návštěvu kina můžete vynechat. Premiéra proběhne 21. 5. 2020.

P. S.: Charlize Theron s účesem podle kastrólu, to je něco, co se jen tak nevidí.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat