Marvel údajně hodlá ve svém filmovém universu představit sidekicka, který pomáhal Hulkovi, Kapitánu Amerikovi i Captain Marvel

O koho jde?

Pokud jste hodně zažraní do komiksů, tak asi znáte jméno Rick Jones. Ale dovolím si tvrdit, že spousta lidí neví, o koho jde. Nicméně v komiksovém universu od Marvelu se jedná postavu, která má hodně společného hned s několika proslulými hrdiny.

Rick působil jako sidekick Kapitána Ameriky, Hulka i Captain Marvel a dokonce měl určitou dobu schopnosti, které mu dovolily přivést Avengers z minulosti i budoucnosti. Jindy zase získal talent proměnit se v gigantické a silné monstrum, nicméně aktuálně má schopnost velmi rychle se naučit novým dovednostem, díky čemuž se z něj stal technologický expert.

A zdá se, že by se Rick mohl velmi objevit v Marvelovském filmovém universu. Původně se s tím počítalo v případě Captain Marvel (2019), ale jak víme, tak k tomu nedošlo, nicméně server MCU Cosmic věří, že Rick Jones bude v hrané podobě představen v dohledné budoucnosti.

Otázkou je, jak výraznou bude mít roli. V komiksech jde o důležitou postavu, ale to neznamená, že to bude platit i ve filmovém/seriálovém světě.

Zdroj: Marvel Comics
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat