Fandové volají po "spravedlnosti" pro Johnnyho Deppa kvůli obvinění ze strany jeho exmanželky

Co se to děje?

Už několik let se táhnou spory Johnnyho Deppa a jeho exmanželky Amber Heard. Ve stručnosti jde o to, že Amber obvinila Deppa z napadení, on obvinil ji z toho, že si vymýšlí (a že kvůli tomu přišel o práci v Pirátech v Karibiku) a že napadla ona jeho, obě strany poskytly soudu fotografie jejich odřenin a dalších zranění a házejí vinu jedna na druhou, jednoduše není to pěkná situace. 

A samozřejmě se spousta lidí postavila za Amber a spousta lidí za Johnnyho, kdy se každá skupina hlasitě ozývá a bojuje za svého oblíbence. 

Nyní se situace ještě víc zkomplikovala, protože se na veřejnost dostala údajná nahrávka z terapie Amber a Johnny z doby, kdy ještě byli manželé a Amber na ní měla přiznat, že Johnnyho udeřila (byť nemělo jít o pěstí) a hodila po něm nádobí. Nicméně je na místě zmínit, že na nahrávce zaznívá také to, že byl agresivní i Depp. 

Nicméně, někteří zastánci Johnnyho to vidí očividně tak trochu černobíle a přišli s tím, že obětí tu není Amber, ale Johnny a vytvořili hashtag #JusticeForJohnnyDepp, který se rychle šíří.

Ovšem, ať už se to zastáncům jedné či druhé strany líbí nebo ne, tak rozhodnutí musí udělat soud a ne fandové. Zatím ale není jasné, kdy padne verdikt.

Zdroj: DailyMail


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat