Rychle a zběsile 9: Herec chce, aby byl film poctou Paulu Walkerovi a Kobemu Bryantovi

Ludacris se rozpovídal o devátém dílu rychlé a zběsilé série.

Tento rok se dočkáme už devátého dílu Rychle a zběsile a právě jedna z hvězd téhle série Chris Bridges alias Ludacris prozradil, že film bude nejen poctou Paulu Walkerovi, tedy dlouholetému členovi obsazení Rychle a zběsile, který před nějakou dobou zemřel během automobilové nehody, ale také nedávno zesnulému basketbalistovi jménem Kobe Bryant (ten se svou dcerou a několika dalšími lidmi zemřel během nehody helikoptéry):

"Začínáme modlitbami, vždy mluvíme o rodině a jak důležitá je a tohle vše je rodina. Celé obsazení a mluvím o [lidech] před i za kamerou. Myslím si, že to je důvodem, proč naše chemie funguje tak dobře. Je tu vždy připomínka a motivace k tomu, abychom plnili naši povinnost a skládali poctu Paulu Walkerovi a nyní také Kobemu Bryantovi. Ujistili se, že děláme vše, co je v našich silách, abychom natočili nejlepší možný film. Tohle ovlivňuje všechny z nás."

Není jasné, jestli bude na zmíněnou dvojici osobností ve filmu odkazovat nějaká konkretní scéna, případně zda se dočkáme poděkování na začátku nebo na konci v podobě textu nebo například odkazu v titulní písni, což se v případě Paula Walkera stalo u songu Wize Khalify a Charlieho Putha jménem See You Again (tahle píseň naživo zazněla také během basketbalového zápasu Portland Trail Blazers vs Los Angeles Lakers jako pocta Bryantovi). To jaká forma pocty bude zvolena se dozvíme během premiéry devátého dílu a to 21. 5. 2020.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat