Joker: Rychle si vytáhněte kapesníky, fotky z posledního dne natáčení jsou hrozný doják

Jen se podívejte.

Joker (2019) neměl cestu na stříbrná plátna vůbec snadnou. Podle všeho Warner Bros. nabídlo tvůrcům jen 55 až 70 milionů dolarů jako rozpočet (což není na poměry komiksového filmu zrovna moc), aby je odradilo od natáčení a také se proslýchá, že další představitel Jokera Jared Leto nebyl rád, že film vznikne a trochu proti tomu bojoval.

Ovšem, tvůrci v čele s režisérem Toddem Phillipsem se nedali a bez ohledu na překážky se pustili do natáčení. Dobře udělali, vznikl film, který vydělal celosvětově 1,07 miliardy dolarů (což z něj údajně dělá nejziskovější komiksový projekt s ohledem na nízký rozpočet) a kromě toho sbírá jednu cenu za druhou včetně dvou Oscarů a to za hudbu pro Hildur Guðnadóttir a Joaquina Phoenixe za hlavní roli.

A právě Joaquin je k vidění na fotkách z posledního dne natáčení, kdy jsme se dočkali Jokera v psychiatrické léčebně.

Snímky zveřejnil Todd Phillips, který k nim dodal:

"Všechny tyhle snímky byly nafoceni během naše posledního dne natáčení. Samozřejmě to bylo hořskosladké - i když bylo fajn mít hotovo, také jsme prožili intenzivní a unikátní zkušenost a najednou to prostě skončilo. Tenhle film byl opravdu jízda, která vyvrcholila tím, že Joaquin tento víkend vystoupil na podium [pro Oscara]. Znovu díky celému obsazení a štábu. A speciálně pak fandům za to, že bez ohledu na všechen povyk (film byl obviňován z toho, že může motivovat k násilí, pozn. redakce) a přišli [do kin]."


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat