Marvel se prý obává negativních reakcí na Captain Marvel, v jejím druhém filmu chce tak mít hromadu dalších postav

Společnost chce zajistit pro postavu větší popularitu.

První film Captain Marvel (2019) byl sice finančním úspěchem a recenze byly také veskrze pochvalné, ale faktem je, že ne všichni byli nadšení z Brie Larson jako Captain Marvel a tak jsme se dočkali například toho, že bylo uměle snižováno uživatelské hodnocení na různých serverech včetně RottenTomatoes.

Nicméně Marvel vkládá v tuhle postavu velké naděje a chce udělat vše pro to, aby se z ní po odchodu Iron Mana (Robert Downey Jr.) stala nová hlavní tvář Marvelovského filmového universa. Což ale asi nebude snadný úkol s ohledem na to, že reakce na Brie Larson nejsou vždy kladné a kromě toho postava Captain Marvel nebyla ve svém sólovém filmu vždy zrovna sympatická.

Začalo se tak mluvit o tom, že chce Marvel použít nějakou oblíbenou postavu jako někoho, kdo by Captain Marvel pomohl být sympatičtější v očích diváků. Nejdříve se smluvilo o Spider-Manovi (Tom Holland), ale padají i jména jako Jessica Jones nebo Nova.

A objevily se další zprávy, které tvrdí, že Marvel se hodlá hodně snažit, aby vylepšil image Captain Marvel. Podle všeho je kreativní šéf Marvelu Kevin Feige fandou Brie, ale někteří další vedoucí pracovníci mají domem, že výkon herečky nebyl úplně dokonalý.

Je tu tak důvod trošku zapracovat na oblíbenosti Captain Marvel a podle některých zdrojů to Marvel hodlá udělat tak, že ve druhém filmu nabídne více postav a pozornost nebude soustředěna jen na Captain Marvel, ale půjde o takovou menší týmovou podívanou. Proto má jako inspirace posloužit komiks Secret Invasion (který se točí kolem toho, že se měňavci Skrullové vydávali za hromadu známých hrdinů i záporáků), což dovoluje na plátna přivést hromadu postav a to těch už známých nebo nových.

Uvidíme, jestli to vyjde, ale jen tak se to nedozvíme, premiéra nebude dříve než v roce 2022.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat