Ms. Marvel: Které dvě zajímavé postavy uvidíme v seriálu o muslimské superhrdince?

Marvel aktuálně hledá vhodné herce.

Komiksový národ Inhumans (kdy mnozí jeho členové mají nadlidské schopnosti) se měl dočkat svého vlastního filmu, ale k tomu nedošlo, místo toho se objevili někteří Inhumans v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. a následně dostali vlastní seriál, ale ten byl po jedné řadě zrušen a není divu, opravdu to byla hodně nepovedené podívaná. 

Ovšem, zdá se, že Inhumans dostanou novou šanci nebo minimálně někteří jeho členové. Podle některých zdrojů začal Marvel hledat představitele dvou postav pro seriál Ms. Marvel, který by se měl začít natáčet příští rok a konkrétně se jedná o Kamrana a Red Dagger. 

Kamran je hybrid mezi člověkem a Inhumans a je schopen vyzařovat modré světlo a kromě toho dokáže docílit toho, že pokud se něčeho dotkne, vybuchne to. V komiksu byl Kamran kamarádem (a také někým, o koho měla zájem) Kamaly Khan, tedy Ms. Marvel nebo to tak na první pohled vypadalo, časem se ale ukázalo, že má Kamran postranní úmysly. 

Kareem alias Red Dagger nepatří k Inhumans, ale je to maskovaný bojovník proti zločinu z Pákistánu. Rodina Kamaly a Kareema se znají a právě proto Kareem během výměnného pobytu bydlel u Khanových a sblížil se s Kamalou.

Marvel hledá dva herce ve věku 17 až 25 let, kteří by tyhle postavy ztvárnili, ovšem, je na místě poznamenat, že se zatím neví ani to, kdo si zahraje Ms. Marvel.

Stejně tak není jasné, kdy se dočkáme premiéry seriálu.

Red Dagger

Kamran

Zdroj: The Illuminderdi, Marvel Comics
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat