Birds of Prey: A je to venku, Harley Quinn je na kluky i na holky

Což fandy komiksů asi nepřekvapí.

Komiksový film Birds of Prey je dalším povedeným kouskem od DC, recenze mluví o jednom z nejlepších projektů inspirovaných komiksovým světem od DC. Na RottenTomatoes má aktuálně film 78 % pozitivních recenzí.

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ REAKCE NA BIRDS OF PREY JSOU NADŠENÉ

Jde o zábavnou záležitost, která navíc naznačila další zajímavou věc a to, že Harley Quinn před vztahem s Jokerem měla pletky nejen s dalšími muži, ale také tajemnou ženou, která měla být její velkou láskou. A to ještě v době, kdy z ní nebyla Harley Quinn, ale psychiatrička Harleen Quinzel.

Odhalení bisexualita u nějaké postavy je pro filmové universum od DC velký krok, nicméně znalci komiksů překvapeni nejsou, protože v komiksech bylo několikrát naznačeno, že Harley má hodně blízko k další legendární záporačce Poison Ivy. Není jasné, zda právě Ivy byla ona krásná žena z Birds of Prey, která měla být partnerkou Harley, ale pravdou je, že Margot Robbie v minulosti prozradila, že by byla ráda, pokud by se tyhle dvě objevily v jednom filmu.

Jestli k tomu dojde, to je otázkou, protože se zdá, že z Birds of Prey finančně nebodují tak, jak se věřilo a doufalo, což je škoda, je to povedená komiksovka.

 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat