Marvel údajně chystá seriál na motivy jednoho z nejvíce oblíbených komiksů

Ne, že by se to nedalo čekat.

Pokud se budeme bavit o marvelovských komiksech, tak jedním z těch nejvíce oblíbených je série Secret Invasion, která operuje s nápadem, že množství proslulých postav z marvelovského universa nahradili členové mimozemského národa měňavců Skrullové (v hrané podobě byli představeni v Captain Marvel).

Před nějakou dobou se spekulovalo o filmu, ale před pár měsíci se začalo mluvit o tom, že by měl vzniknout seriál pro streamovací službu Disney+. Poté se na to ale nějak pozapomnělo. Nyní ale přišel novinář Daniel Richtman s informací, že se na seriálu pracuje a měl by posloužil jako pojítko mezi prvním dílem Captain Marvel (2019) a dvojkou s tím, že by v seriálu měli být k vidění mimozemské národy Kree a Skrullové (jak víme, nejsou mezi nimi zrovna přátelské vztahy) a také organizace S.W.O.R.D., která bude představena v letošním seriálu WandaVision a jedná se o uskupení, které chrání Zemi před nebezpečím z vesmíru.

Marvel sice zatím vznik Secret Invasion nepotvrdil, ale šéf společnosti Disney Bob Iger se nedávno nechal slyšet, že se v blízké budoucnosti dočkáme na Disney+ minimálně dalších dvou zatím neupřesněných marvelovských sérií a Secret Invasion by mohla být jednou z nich.

Zdroj: CB


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat