Avengers 5: Zřejmě byl odhalen nový člen, respektive členka týmu

O koho jde?

Avengers se několik následujících let nevrátí ve vlastní týmovce, ale samozřejmě se dá očekávat, že se pátého filmu Avenegers jednou dočkáme. A zdá se, že bylo odhaleno jméno jedné z postav, která bude členem nového týmu.

Měla by jí být Jennifer Walters, tedy She-Hulk, což je sestřenice Bruce Bannera/Hulka, která získala po transfúzi krve podobné schopnosti jako její příbuzný.

Víme, že vznikne seriál She-Hulk pro streamovací službu Disney+ a aktuálně se pro něj hledá představitelka hlavní role. A požadavky Marvelu jsou údajně následující, herečka ve věku 26 až 34 let jakékoliv národnosti, ovšem, co je zajímavé, je to, že je Jennifer Walters bude "budoucím členem Avengers."

Je to pravděpodobné, že se She-Hulk objeví se vlastním seriálu a poté se přesune do filmového světa, kde se stane součástí další verze týmu Avengers.

Aktuálně tedy není jasné, kdy k tomu dojde, nebylo oznámeno ani to, kdy bude mít premiéru série o She-Hulk, ani to, kdy se objeví pátý film Avengers, takže se plány mohou změnit, ale zatím to vypadá, že přípravy na další týmovku Avengers proběhnou na streamovací službě Disney+, aby se poté pokračovalo v kinech.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat