Star Wars: V plánu je nový film, už má tvůrce a věřilo se, že se bude odehrávat na planetě Sithů Exegol. To ale bylo popřeno

Škoda.

Filmová sága rodu Skywalkerů (trochu neslavně) skončila a tak se budou další filmy ubírat jiným směrem. Byť se společnost Lucasfilm vyjádřila v tom smyslu, že se bude v dohledné budoucnosti soustředit spíše na seriály, tak se plánuje i několik filmových projektů.

Některé vypadají reálně, jiné se asi do kin nedostanou, nicméně aktuálně bylo oznámeno, že pro jeden z filmů byl nalezen tvůrčí tým. Režie by se měl ujmout J.D. Dillard (Stray) a scénáře Matt Owens (Luke Cage).

Není jasné, zda film vznikne pro streamovací službu Disney+ nebo poputuje do kin, stejně tak nebylo oznámeno datum premiéry nebo obsazení.

Objevily se také zprávy, že se film bude odehrávat na planetě Exegol, která nám byla představena ve Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019). Jedná se o jednu nejstarších planet, kterou okupovali Sithové, vybudovali si tam vlastní citadelu, kde prováděli temné rituály, což zní lákavě. To ale nakonec bylo popřeno.

Není bohužel jasné, v jakém konkrétním období se bude seriál odehrávat, ale doufejme, že se konečně podíváme do období Staré republiky.

Mimochodem, J.D. Dillard se objevil ve Vzestupu Skywalkera jako stormtrooper.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat