Seriálu Hawkeye se nakonec dočkáme docela brzy a nejen jeho

Komiksové střípky.

O seriálu Hawkeye se mluví už dlouho, ale poté, co byl Jeremy Renner obviněn svou exmanželkou z nepěkných věcí, se začalo mluvit o tom, že by nakonec nemusel být v seriálu k vidění, případně by mohl být přeobsazen nebo by se většina pozornosti soustředila na Kate Bishop, tedy cvičenku původního Hawkeye a novou nositelku téhle přezdívky.

Kromě toho vyšlo najevo, že Hailee Steinfeld, se kterou se počítalo jako s představitelkou Kate Bishop (což ale nikdy nebylo ze strany Marvelu potvrzeno) si tuhle roli nezahraje, takže se mnozí obávali toho, že bude Hawkeye zrušen nebo minimálně odsunut na neurčito.

Očividně ale šlo o zbytečné obavy. Během nedávné prezentace hraček Hasbro, společnosti, která vyrábí oficiální hračky s marvelovskou tematikou, oznámila, že hračky inspirované seriálem Hawkeye se dostanou do prodeje ve druhé polovině roku 2021 a Hasbro posílá od obchodu své produkty v době, kdy má premiéru daný marvelovský projekt.

Nicméně, z prezentace vyplynulo také to, že Hawkeye se objeví až po jiném seriálu a to Ms. Marvel, který bude mít premiéru před ním. Není ale jasné, kdy přesně.

Důvodem je zřejmě to, že v případě Hawkeye došlo ke zpoždění produkce, ale opravdu jen ke zpoždění, ne ke zrušení.

Zdroj: Hasbro
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat