Americký prezident Trump se pustil do kritiky Brada Pitta i oscarového filmu Parazit. Distributor filmu ho setřel

Donald Trump nebyl s vítězstvím spokojen.

Pokud jste někdy viděli záběry ze sjezdů voličů, na kterých vystupuje americký prezident Donald Trump, tak asi víte, že se často vyjadřuje k nečekaným tématům a to dost (slušně řečeno) svérázným způsobem. 

Stalo se to znovu a to na sjezdu v Colorado Springs, kde se Trump pustil do kritiky letošního držitele Oscara za nejlepší film. Řeč je o korejském filmu Parazit (2019). A právě to, že nejde o americký projekt se Trumpovi vůbec nelíbilo a peskoval, že nezvítězil americký snímek (volal po návratu filmů jako je například Jih proti Severu):

"Máme dost problémů s Jižní Koreou, pokud jde o obchod a oni jim dají cenu pro nejlepší film roku. Bylo to dobré? Nevím..."

Je pravda, že je to poprvé, co Oscara pro nejlepší film vyhrál neamerický snímek, ale to nemění nic na tom, že jde o velmi povedený projekt, který si cenu zaslouží. 

Kromě toho se Trump několikrát pustil i do herce Brada Pitta, který se v minulosti vyjadřoval k politickému dění a Trump z toho nebyl nadšen a tak několikrát oblíbeného herce označil za: "Malého všeználka."

A zatímco Pitt se k tomu nevyjádřil, tak distribuční společnost filmu Parazit NEON na Twitteru v reakci na Trumpova kritiku napsala:

"Pochopitelně. On neumí číst." 

Tím odkazovala na to, že Trump je podle nich nevrlý, protože je Parazit s titulky a není tajemstvím, že Donald Trump není velký fanda čtení...


Zdroj: Twitter (I, II)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat