The Eternals: Ve filmu se dočkáme prvního gay polibku v Marvelovském filmovém universu.

Prozradil to herec Haaz Sleiman.

Už delší dobu víme, že se ve velkolepé marvelovské týmovce Eternals dočkáme prvního homosexuálního superhrdiny Marvelovského filmového universa. Bude jím postava známá jako Phastos (Brian Tyree Henry) a jeho manžela ztvární herec Haaz Sleiman.

Haaz Sleiman (Zdroj: Hornet)
Právě ten se rozpovídal o tom, co v případě tohoto páru můžeme očekávat. Například "...bude ukázáno, jak milující a krásná může být queer rodina." 

Dočkáme se také gay polibku: "Je to krásný, velmi dojemný polibek. Všichni na place plakali."

Herec dodal:

"Právě jsem dotočil marvelovský film s prvním gay superhrdinou, The Eternals. Jsem ženatý s gay superhrdinou Phastosem, kterého hraje Brian Tyree Henry a reprezentujeme gay rodinu, která má dítě."

Pro Marvel to bude velký krok. Nebude to poprvé, co uvidíme gay postavu, ale poprvé uvidíme gay superhrdinu a polibek mezi homosexuálními postavami. A přestože se určitě najdou lidé, kteří budou peskovat, co nás čeká příště, zda to bude transexuální veganská lesbička nebo něco podobného (ano, i takové komentáře se občas objevují), tak pravdou je, že není na místě obávat se toho, že by někdo vytlačil z centra pozornosti heterosexuální postavy, jen prostě přibudou i rozmanitější postavy. Přece jen, v reálném životě také neexistují jen bílí heterosexuální muži...

Eternals budou mít premiéru 5. 11. 2020.

Zdroj: LifeSiteNews
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat