Thor neměl v Avengers: Infinity War získat zpět oko a z kterého komiksu bude čerpat sólovka Flashe

Komiksové střípky.




V Avengers: Infinity War (2018) se Thor (Chris Hemsworth) dočkal nového kybernetického oka, ale jak se zdá, původně nebylo v plánu, aby mu byla nahrazena bulva, o kterou přišel v Thor: Ragnarok (2017).

Nejen, že v některých materiálech v knize Avengers: Endgame - The Art of the Movie má stále pásku přes oko, ale také umělec Wesley Burt poznamenal:

"V tomto bodě scénáře [k Avengers: Endgame] neměl kybernetické oko, které [nakonec] dostal v Infinity War, takže jsem mu dál dával pásku přes oko nebo sluneční brýle s tmavými čočkami."

Nakonec se ale tvůrci rozhodli, že oko dostane Thor už v Infinity War a tak v Avengers: Endgame (2019) mohl valit obě oči.

Stále inspirován Flashpointem

Sólovka Flashe je v přípravách dlouho, měnili se u ní tvůrci, měnil se název a tak není divu, že si lidé vlastně nejsou jistí co od filmu očekávat. Například pokud jde o zápletku.

Určitou dobu nesl jméno Flashpoint po vzoru oblíbeného komiksu, ale poté se od tohoto názvu ustoupilo. A tak nebylo jasné, zda komiks Flashpoint stále bude inspirací pro děj filmu.

Režisér Andy Muschietti ale potvrdil, že Flashpoint poslouží jako předloha, nicméně máme očekávat překvapivou verzi této komiksové události. Dál pak tvůrce dodal, že se začne natáčet ke konci tohoto roku.

Premiéra je pak naplánována na 30. 6. 2022.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat