Doctor Strange 2: Film přišel o režiséra, nepohodl se s Marvelem

Nastaly klasické kreativní neshody.

Stejně jako první díl Doctora Strange (2016) i druhý s názvem Doctor Strange in the Multiverse of Madness měl mít na starosti režisér Scott Derrickson. Ale aktuálně vyšlo najevo, že nakonec na film zpoza kamery dohlížet nebude (respektive ne jako režisér, zůstane na postu výkonného producenta). A důvod? To vysvětlil sám Derrickson:

"Marvel a já jsem se vzájemně dohodli na tom, že se naše cesty v případě Doctor Strange: In the Multiverse of Madness rozejdou a to z důvodu kreativních neshod. Jsem vděčný za naši spolupráci a zůstanu [u filmu] jako výkonný producent."

Podobně se k nastalé situaci vyjádřil i Marvel:

"Cesty Marvel Studios a Scotta Derricksona v případě Doctor Strange in the Multiverse of Madness se v dobrém rozešly a to z důvodu kreativních neshod. Zůstáváme vděčni Scottovi za jeho přispění do MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce)."

Není to poprvé, co k něčemu takovému u Marvelu došlo (například se to přihodilo u Ant-Mana) a ve filmové branži to je relativně běžné, takže není důvod panikařit, nicméně je otázkou, zda hledání Scottova nástupce nějak poznamená datum premiéry. I když by nemuselo s ohledem na to, že je naplánováná až na 6. 5. 2021.

Zdroj: Twitter, Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat