Strážci Galaxie Vol. 3: Které postava se ve trojce konečně dočká zasloužené pozornosti?

Prozradil to James Gunn.

I když to tak chvíli nevypadalo, James Gunn pro Marvel natočí i třetí Strážce Galaxie. Sice to ještě chvíli potrvá, kamery se údajně nerozjedolu dříve než na konci příštího roku, ale důležité je, že se vrátí Gunn, který zábavné a uvolněné komiksovky umí.

SOUVISEJÍCÍ: MANTIS NEBYLA V AVENGERS: ENDGAME ÚPLNĚ ZBYTEČNÁ

A právě Gunn odhalil, které dvě postavy se dočkají velkých věcí. Jedna není překvapením, je to Peter Quill/Star-Lord (Chris Pratt), druhou je ovšem Mantis (Pom Klementieff), která si to rozhodně zaslouží. Zatím byla bolestně nevyužitá, přestože v komiksu jde o hrdinku, která holýma rukama porazila třeba Thora nebo Kapitána Ameriku.

Gunn dostal od fandy otázku: "Kterou příběhovou linku některého ze Strážců vás nejvíc baví psát? Mě opravdu baví Nebula a Yondu..." a jeho odpověď zněla:

"Ti dva jsou určitě jedni z nich. Pravděpodobně se mi zatím nejvíce líbilo psát [příběhy] Nebuly a Rocketa (které budou pokračovat ve třetím dílu). Ale také věřím, že máme přichystané velké věci i pro ostatní, jako je například Quill a Mantis."

Pokud znáte komiksy, tak víte, že filmová Mantis je výrazně jiná, než komiksová. Ta sice měla také empatické schopnosti, ale především spoléhala na bojová umění a vlastně patří k nejlepším bojovníkům v marvelovském universu vůbec. To ale zatím ve filmech nepředvedla, ovšem třeba se to ve třetím dílu změní. Datum jeho premiéry ale ještě známo není.


Zdroj: Instagram
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat