Mantis přece jen nebyla v Avengers: Endgame úplně zbytečná. A skvělý fanouškovský poster ke druhému dílu Doctor Strange

Komiksové střípky.

Mantis (Pom Klementieff) je jednou ze členek Strážců Galaxie a tím pádem se v Avengers: Endgame (2019) zúčastnila finální bitvy proti Thanosovi (Josh Brolin) a jeho armádě a také byla jednou ze členek "ženského" komanda. Ale asi málokdo zaznamenal, že by nějak výrazně zasáhla do boje. Já jsem musel závěrečnou bitvu zhlédnout několikrát (záměrně jsem hledal scény s Mantis), abych si všiml, že přece jen něco udělala. A pokud vám to uniklo, tak jeden z fandů tenhle moment vystřihl a nabídl.
I used to think she was useless until I looked closely lol she sleeps enemies from r/Avengers
I tak je ale zklamáním, že tvůrci pořádně nevyužili potenciál téhle postavy. V komiksu jde o excelentní bojovnici a v Avengers: Endgame byly náznaky toho, že by mohla nakopávat zadky (zaujala bojovou pózu), ale nakonec nerozdávala rány. V minulosti se i tvůrce Mantis, komiksový autor Steve Englehart vyjádřil v tom smyslu, že filmová verze Mantis je zábavná, ale není to Mantis. A nezbývá, než mu dát zapravdu. Ale snad bude v dalších marvelovkách ukázáno, že ani filmová Mantis není žádné ořezávátko.

Kdo umí, ten umí

V roce 2021, konkrétně 6. 5. se dočkáme druhého dílu série Doctor Strange. Film ponese ne zrovna krátký název Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Zatím jsme neměli šanci vidět žádné oficiální materiály k filmu, ale nevadí, jsou tu šikovní fandové a tak vznikl například fanouškovský poster od umělce, který si říká incubus_art a je to povedený kousek, tak povedený, že by se klidně dal použít jako oficiální poster.

Je na poměry marvelovek poměrně temný, ale to je naprosto v pořádku, protože bylo řečeno, že druhý Doctor Strange bude říznutý hororem. Na plakátu samozřejmě nechybí Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), o níž víme, že se ve filmu objeví (její seriál WandaVision by měl připravit půdu právě pro druhého Doctora Strange).



Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 'incubus' (@incubus_art),


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat