Smrtonosná zbraň 5: Překvapení a to milé, dočkáme se pátého dílu

Vrátí se původní obsazení i režisér.

Je to nějakých 22 let, co jsme naposledy viděli hrdiny skvělé série akčních filmů Smrtonosná zbraň. Občas se sice mluvilo o pokračování, ale poté, co uplynula více než dvě desetiletí asi málokdo věřil, že se dočkáme. Jenže to vypadá, že k tomu skutečně dojde a pětka vznikne.

Producent Dan Lin poznamenal: "... Dick Donner (Richard Donner, režisér původních filmů, pozn. redakce) se vrací. Zpátky je původní obsazení. Je to prostě neuvěřitelné. Samotný příběh je pro něj velmi osobní. Mel a Danny (Mel Gibson a Danny Glover, pozn. redakce) jsou připraveni do toho jít, takže je to hlavně o scénáři."

Po úspěchu třetích Mizerů není překvapením, že se objevila snaha o vzkříšení další legendární akční série a určitě mnohem lidem udělá radost, že jde zrovna o Smrtonosnou zbraň. Jistě, není zaručeno, že to musí dopadnout dobře, ale s ohledem na to, že se vrátí původní obsazení i Richard Donner, je tu velká šance, že nebudeme zklamaní. 

Zatím bohužel není jasné, kdy se rozjedou kamery a nebylo prozrazeno ani datum premiéry, ale snad se začne natáčet brzy. Jak bylo naznačeno, aktuálně je primárním úkolem vytvořit scénář a to může být otázka pár týdnů maximálně měsíců. 

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat