Mortal Kombat Legends: Scorpion´s Revenge - Upoutávka na animovaný film Mortal Kombat potěší hromadou legendárních postav

Na hraný film si ještě chvíli počkáme, ale i tohle stojí za vyzkoušení.

Za necelý rok a to 14. 1. 2021 bude mít premiéru dlouho očekávaný třetí film Mortal Kombat, ale ještě předtím se dočkáme animovaného filmu nazvaného slibně Mortal Kombat Legends: Scorpion´s Revenge.

Jak je z názvu patrné, důležitou roli sehraje oblíbený Scorpion, ale nový trailer ukazuje, že prostor dostane i spousta dalších legendárních postav. Upoutávka naznačuje, že příběh bude klasicky béčkový, což k Mortal Kombat prostě patří a bude tu hlavně proto, aby dal bojovníkům důvod řezat se hlava nehlava.

Trailer rozhodně není špatný, jak bylo řečeno, potěší účast ikonických bijců, ale trošku zklamáním je (alespoň pro mě) hudba, která k Mortal Kombat prostě nesedí (filmaři se asi měli poučit z toho, jak byl přijat trailer na jedenáctý díl herní série, který byl podbarven hip-hopovým songem) a také to, že upoutávka není zrovna krvavá. Nicméně dobrou zprávou je, že samotný film bude mládeži nepřístupný, takže o brutalitu nebude nouze.

Premiéra je naplánována na tento rok, ale zatím není jasné, kdy přesně se odehraje.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat