Loki: V seriálu se možná objeví první transsexuální postava

Která by to mohla být?

Marvel se v posledních letech snaží být více rozmanitý, pokud jde o postavy v jeho filmech a seriálech. Dočkali jsme se tak sólovky černošského superhrdiny, ženské marvelovky a víme, že součástí týmovky Eternals bude první homosexuální superhrdina. Ale to rozhodně není vše, také bylo naznačeno, že v budoucnu uvidíme transsexuální postavu.

Zdroj: Marvel Comics
A zdá se, že by to mohlo být v seriálu Loki. Objevily se zprávy, že by v něm mohla být k vidění postava jménem Sera. V komiksu jde o členku národa andělských bytostí známých jako Anchorité, kdy jsou všichni jeho členové muži, ale Sera se identifikuje jako žena.

Marvel údajně hledá muže či ženu ve věku 20 až 40 let, kteří ztvární důležitou vedlejší roli ve všech šesti epizodách první řady seriálu Loki a také by se vybraná herečka nebo herec mohli objevit v případné druhé řadě.

Jak bylo řečeno, Marvel zatím nepotvrdil, že právě v Lokim bude představena transsexuální postava, ale už delší dobu dává vědět, že se jí v jeho projektech dočkáme, takže by to nebylo překvapením.

První řada seriálu Loki bude k vidění někdy v průběhu příštího roku.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat