Doctor Strange 2: No konečně, zřejmě se dočkáme oblíbené postavy z komiksů. A fanda si vytvořil parádní verzi Agamattova oka na 3D tiskárně

Komiksové střípky.

První díl Doctora Strange (2016) byl zábavným filmem, ale nemalé množství lidí bylo zklamáno tím, že jsme se nedočkali postavy jménem Clea, což je v komiksu láska Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a také extrémně mocná čarodějka a vládkyně takzvané Temné dimenze.

Jde o velmi zajímavou kouzelnici, takže bylo nemilé, že jsme ji neviděli (nic proti Rachel McAdams, ale její Christine Palmer nebyla zase tak strhující postavou, ovšem to byla vina spíše scénáře, než samotné herečky), ale možná to bude napraveno v pokračování nazvaném Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 6. 5. 2021).

Server The Illuminerdi věří, že právě Cleu ve filmu uvidíme a zdá se, že by mělo jít o hlavní ženskou roli, ne cameo, kdy by se mihla na pozadí, aby fandové zavřeli ústa. Aktuálně se hledá herečka jakéhokoliv etnika ve věku 27 až 42 let, která má "kvality ženy v hlavní roli" (ať už to znamená cokoliv). A podle všeho má jít právě o roli Cley. Tak snad se to potvrdí, protože by bylo fajn ji vidět na stříbrném plátně.

Povedený kousel

Důležitou roli v prvním dílu Doctor Strange (a nejen v něm) sehrál artefakt známý jako Agamattovo oko, což je vlastně jeden z Kamenů nekonečna a to Time Stone. A právě Agamattovo oko si vyrobil jeden fanda s pomocí 3D tisku a zaslouží si poplácat po zádech, povedlo se mu to na výbornou. Po kliknutí na snímek uvidíte fotografie mapující výrobu Agamattova oka.
The Eye of Agamotto
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat