Scorpion z Mortal Kombat dostane vlastní film

Paráda.

Jak asi víte, tak se připravuje třetí hraný film Mortal Kombat, což je skvělá zpráva pro fandy téhle milované série bojovek. Přece jen, na další film čekáme už hromadu let (dvojka se objevila v roce 1997), ale nakonec se dočkáme a to 14. 1. 2021.

A nejen to, aktuálně bylo oznámeno, že vlastní film dostane i jedna z nejoblíbenější postav ze série Mortal Kombat. Ano, řeč je o Scorpionovi. Projekt ponese název Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge a půjde o animák.

Samozřejmě Scorpion nebude jedinou postavou, která bude mít ve filmu roli, dále uvidíme Sonyu Blade (Jennifer Carpenter), Johnnyho Cage (Joel McHale), Liu Kanga (Jordan Rodrigues), Shang Tsunga (Artt Butler), Quan Chiho (Darin De Paul), Kana (Atkin Downes), Raidena (David B. Micthell), Jaxe (Ike Amadi), Gora (Kevin Michael Richardson), Kitanu (Grey Griffin) a samozřejmě Sub-Zera (Steve Blum). Scorpiona pak namluví Patrick Seitz.

O režii se postará Ethan Spaulding, který má na kontě několik animovaných filmů inspirovaných DC komiksy, scénář napíše Jeremy Adams.

Přesné datum premiéry zatím oznámeno nebylo, ale mělo by to být v první polovině tohoto roku.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat