Robert Downey Jr. naznačil, že je na roli Iron Mana už trochu starý

Nevadí, pořád je ve formě.

Robert Downey Jr. byl jako Tony Stark/Iron Man jedním z hlavních pilířů Marvelovského filmového universa. V Avengers: Endgame (2019) ale Tony zemřel. Ještě ho zřejmě uvidíme ve filmu Black Widow (premiéra 30. 4. 2020), protože ten se odehrává před Endgame, ale to asi bude poslední účast Roberta v marvelovském projektu.

Samozřejmě spousta lidí doufá, že se to změní a herec se do role superhrdiny vrátí, ale Robert Downey Jr. naznačil, že už je prostě na roli asi moc starý:

"Když jsem s tím začal, byl jsem čerstvě čtyřicátník, teď jsem padesátník. Vzpomínám si na to, že, když skončil seriál Superman, tak jste si o tom, kdo ho hrál, říkali něco jako, 'Chlape, jsi starej. Stahovací pás už dál nefunguje.' Vždy jsem si říkal, že je lepší odejít, než být vyhozen."

Robert očividně vsází na pravidlo "V nejlepším přestat" a po více než deseti letech není divu. Sice role Iron Mana nakopla jeho kariéru, připsal si díky ní desítky a desítky milionů dolarů, ale samozřejmě to neznamená, že by ji chtěl hrát do konce života. A byť bude mnohým chybět, tak má jeho odchod z Marvelovského filmového universa i dobrou stránku, pozornost se bude soustředit na méně "okoukané" postavy.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat