Proč si někteří lidé myslí, že Black Widow není mrtvá? A kdy se začne natáčet čtvrtý Thor

Komiksové střípky.

Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson) se v Avengers: Endgame (2019) obětovala, aby ostatní hrdinové získali Kámen nekonečna a mohli tak porazit Thanose (Josh Brolin). Ale 30. 4. se dočkáme sólovky Black Widow s tím, že se bude odehrávat před událostmi v Endgame.

Nicméně s blížícím se datem premiéry se začínají vynořovat různé spekulace a jedna z těch nejodvážnějších tvrdí, že se ve filmu dozvíme to, že někdo ukradl identitu Natashy Romanoff a v Avengers: Endgame tak nezemřela ona, ale onen zloděj.

Samozřejmě, že první věc, co člověka napadne je, že je to pěkná kra... blbina. Na druhou stranu, už v Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) jsme byli svědky toho, že použít cizí vzhled není vůbec složité a udělala to právě Natasha.

Samozřejmě je to jen a pouze spekulace a asi by to spoustu lidí naštvalo jako laciný zvrat, na druhou stranu by to Marvelu nechalo otevřená vrátka pro případ, že by chtěl zpět povolat Scarlett.

Natáčení Love and Thunder

To, že se premiéry filmu Thor: Love and Thunder dočkáme 4. 11. 2021 už víme delší dobu, ale co nevíme, respektive jsme doteď nevěděli, je to, kdy se začne natáčet. Je to tady, konečně to vyšlo najevo. Režisér a scenárista Taika Waititi prozradil, že se kamery rozjedou v srpnu tohoto roku.

A máme se na co těšit. Prý to bude ještě šílenější než Thor: Ragnarok (2017) a dočkáme se také druhého Thora v podání Natalie Portman. Kromě toho se spekuluje, že by se konečně mohli objevit Enchantress a Beta Ray Bill, ale to zatím potvrzeno nebylo.



Zdroj: TheWrap
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat