Mizerové navždy: Čekání na třetí díl se vyplatilo, recenze nešetří chválou

Nakonec to dopadlo dobře.

Druhý díl zábavné buddy akce Mizerové měl premiéru už v roce 2003, tedy před nějakými 17 lety. Trojka nazvaná Mizerové navždy se tak do kin probojovávala hodně dlouho. Kromě toho má nové režiséry, Michaela Baye nahradila dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah. Nebylo tak málo těch, kteří se obávali toho, že to prostě nedopadne dobře.

Ale jak se zdá, tak se pletli, protože jsou venku první recenze a ty jsou až překvapivě pochvalné. Ne, že by tvrdily, že jde o nějaké veledílo, ale drtivá většina hodnocení od novinářů je více či méně pozitivních. Jen málokdo označuje film za vysloveně špatný.

V první řadě se recenzentům líbí to, že chemie mezi ústřední dvojicí v podání Martina Lawrence a Willa Smitha stále skvěle funguje a co si budeme povídat, v případě Mizerů šlo vždy o jednu z nejlepších věcí, takže je dobře, že ani po 17 letech to nevyprchalo.

Dobře prý dopadla i akce, kterou se někteří neobávají nazvat skvělou a na čem se novináři shodují je to, že je film hodně vtipný. Film je také skvělou volbou pro ty, kteří milují akční filmy z devadesátých let, protože má podobnou atmosféru a styl.

Kritika směřuje na to, že se film nesnaží přijít s něčím vysloveně novým a drží se zpátky, pokud jde o originalitu, ale bez ohledu na to i tací, kteří se nebojí označit Mizery navždy za nejlepší díl z celé trilogie.

U nás mají třetí Mizerové premiéru dnes, takže se o jejich kvalitě můžete přesvědčit sami.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat