DC oficiálně propojilo své filmy a seriály a to s pomocí nečekaného camea

Největší crossover z Arrowverse nabídl nejedno překvapení. POZOR, ČLÁNEK OBSAHUJE SPOILERY!!!

Zatímco Marvel své filmy a seriály propojuje, DC je držel oddělené s tím, že sice bylo naznačeno, že jsou součástí jednoho multivesmíru, ale zatím nikdy nedošlo k tomu, že by nám to bylo ukázáno na obrazovkách nebo v kinech.

To se ale nyní změnilo a to v crossoveru seriálů z Arrowverse nazvaném Crisis on Infinite Earths. V pětidílné události došlo na hromadu cameo rolí (vlastně málokterý projekt jich nabídl tolik) a asi tím nejvíce překvapivým byla účast Ezry Miller v roli filmového Barryho Allena.

Nešlo jen kratičké cameo, během kterého by Ezra nepronesl ani hlásku, ale zúčastnil se rozhovoru s Flashem v podání Granta Gustina. A kromě toho, že to byl zábavný dialog, jsme byli také svědky toho, jak se Barry Allen Ezry Millera poprvé setkal s přezdívkou Flash a zřejmě jsme tak viděli to, jak i on přijal tohle jméno.

Kromě toho padla zmínka také o Victorovi (je jasné, že šlo o odkaz na Cyborga) a také je na místě říct to, že Ezra se v seriálu objevil zřejmě kvůli fandům, aby jim udělal radost, protože stanice The CW mu rozhodně nemohla nabídnout hromadu peněz. Dá se tak tušit, že chtěl prostě a jednoduše potěšit diváky bez toho, aniž by za to očekávat obří sumu.

Uvidíme, jestli šlo o jednu vlaštovku, která jaro nedělá nebo DC začne seriály a filmy více propojovat, ale asi těžko očekávat to, že to bude dělat podobným stylem jako Marvel, spíše půjde o výjimečné události.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat