Doctor Strange 2: Zápletka slibuje návrat Kamenu nekonečna

Je někdo překvapen?

Jak už delší dobu víme, dočkáme se druhého Doctora Strange, který ponese svérázný název Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Nedávno se objevila nepříjemná zpráva a to, že z pozice režiséra odstoupil Scott Derrickson, který dohlédl na jedničku, ale fandům snad spraví chuť zveřejněná zápletka, která je sice krátká, ale odhalí jednu zajímavou věc:

"Po událostech v Avengers: Endgame doktor Stephen Strange pokračuje ve výzkumu Time Stone. Ale starý přítel, ze kterého se stal nepřítel ukončí jeho plány a způsobí to, že Strange uvolní nepopsatelné zlo."

Jak asi víte, Kameny nekonečna byly v Endgame navráceny tam, kam "patří" a Time Stone putoval do roku 2012, případně, pokud se bavíme o původní verzi Kamenů, které nebyly získány během cestování v čase, tak ty byly zničeny.

Není jasné, který Time Stone (zda ten zničený, který by nějakým způsobem "opravil" nebo ten z roku 2012) Doctor Strange získá, ale rozhodně bude zajímavé zjistit, jak se k němu dostal.

Kromě toho zápletka naznačuje, že se dočkáme přítele, ze kterého se stal nepřítel. Znalci komiksu by asi vsadili na Barona Mordo (Chiwetel Ejiofor), který byl v komiksu nejdříve spojenec a potom jeden z nejvýraznějších nepřátel Strange, ale mohla by to být klidně i Scarlet Witch (Elizabeth Olsen).

Víme, že ve filmu bude k vidění a objevují se spekulace, že v seriálu WandaVision, který bude "předehrou" pro druhého Doctora Strange, se psychicky zhroutí a v Doctor Strange in the Multiverse of Madness by pak mohla představovat obrovskou hrozbu.

Těžko říct, která varianta platí. Ale určitě se to dozvíme, až se začnou objevovat materiály z natáčení. Samotná premiéra filmu je pak naplánována na 6. 5. 2021, seriál WandaVision bude k vidění ještě během tohoto roku.

Zdroj: Backstage
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat