Bloodshot: Krvavá komiksovka s Vinem Dieselem nabízí další trailer. Je stylový, ale triky zrovna neoslní

Co vy na to?

Vin Diesel není v komiksovém žánru nováčkem, v marvelovských filmech namlouvá Groota, ale brzy se na něj můžeme těšit v jiném komiksovém projektu a to filmu Bloodshot, který se inspiroval u drsných komiksů vydavatelství Valiant Comics.

Zápletka se zaměří na vojáka Raye Garrisona, který málem zemřel, ale vědci ho zachránili tak, že mu do těla vpravili nanoboty, díky kterým je silnější, odolnější a rychle se regeneruje.

Z předchozích materiálů je jasné, že stejně jako komiks, ani film nebude žádná podívaná pro děti, ale půjde o krvavou záležitost, což je dobrá zpráva. Další dobrou zprávou je, že zřejmě půjde o stylovou komiksovku, i když pravda, některé scény působí až moc přepáleně.

Ale to není to, co na traileru nejvíce zklame, je tu jiná nedoladěná věc a to jsou triky. Někdy to spíše vypadá jako pokračování G.I. Joe. Nic proti těmto filmům, byly docela zábavné, ale není asi dobré, když film, který má být drsný a krvavý připomíná právě projekty G.I. Joe, které na tom trikově nebyly zrovna nejlépe.

Nezbývá než doufat, že se na efektech ještě zapracuje, protože některé vypadají, že jsou pár let staré a to není úplně fajn.

Ovšem, pravdou je, že tvůrci na doladění už nemají moc času, premiéra je naplánována na 12. 3. 2020. K velkým úpravám vizuálů tím pádem asi nedojde. Ale třeba nám chuť napraví povedené souboje a přestřelky a nad speciálními efekty přimhouříme oči.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat