Ve WandaVision se asi objeví mimozemský gay superhrdina a fandové věří, že se Morbius se mihl ve Spider-Man: Homecoming

Komiksové střípky.

Už začíná být trošku obtížné pamatovat si, které všechny postavy se objeví v seriálu WandaVision. Ale očividně to tvůrcům nestačí, protože k nim možná přibude další a to údajně (Marvel ani Disney to zatím nepotvrdily) Hulkling.

Jeho civilní jméno je Teddy Altman, v komiksu jde hybrida mezi národy Skrull a Kree, kromě toho je to člen Young Avengers a je to také partner Wiccana, dalšího člena Young Avengers.

Marvel prý hledá představitele Hulklinga a zdá se, že v seriálu půjde o čistokrevného Skrulla (nebo to tak zatím vypadá), který požádal o pomoc agenturu S.W.O.R.D. o pomoc (účast S.W.O.R.D.u byla potvrzena skrze fotky).

Jak bylo řečeno, oficiálně účast Hulklinga potvrzena nebyla, ale mluví o ní minimálně dva nezávislé zdroje. Samotný seriál se objeví ještě během tohoto roku.

Všimli jste si Morbia?

Aktuálně se intenzivně pracuje na filmu Morbius o antihrdinovi ze spider-manovských komiksů, kterého ztvární Jared Leto. Samotný film bude mít premiéru 30. 7. 2020 a většina lidí se domnívala, že půjde o první účast Morbia na stříbrném plátně. Ale někteří lidé si myslí, že byl k vidění (i když jen pro hodně všímavé oči) už ve filmu Spider-Man: Homecoming (2016).

V potitulkové scéně Adrian Toomes/Vulture (Michael Keaton) mluvil ve vězení s dalším záporákem Scorpionem. Na pozadí (a rozmazaně) se pak objevil hubený muž s dlouhými vlasy, který opravdu připomíná Morbia. Kromě toho někteří upozornili na to, že v traileru na Morbia byl vidění právě Adrian Toomes, který měl stejný vězeňský stejnokroj jako v potitulkové scéně ve Spider-Man: Homecoming.

Je tu ta možnost, že by nemuselo jít o Morbia, ale postavu, která je mu podobná (v potitulkové scéně to určitě není Jared Leto, je to jiný herec), ale také je možné, že jde o naznačení vzniku záporáckého týmu Sinister Six, který by se měl také podívat na plátna. V komiksu se složení týmu měnilo, ale jak Vulture, tak Scorpion i Morbius byli v určité chvíli jeho členy.



Zdroj: CBM


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat