Režisér Sebevražedného oddílu se znovu vyjádřil ke své hlášce: "Sr*t na Marvel"

A to je pronesl už před 4 lety.

Zatímco fandové Marvelu a DC se často (a rádi) hádají, tak tvůrci se naopak obvykle podporují, přestože pracují pro největší konkurenty v komiksové branži. Ale očividně to neplatí pro všechny. V roce 2016 během diskuse s fanoušky režisér DC filmu Sebevražedný oddíl (2016) David Ayer zakřičel z plných plic: "Sr*t na Marvel." 

Filmař se za to vzápětí omluvil na Twitteru:

"Omlouvám se, že jsem se v dané chvíli nechal strhnout a řekl sr*t na Marvel. Někdo to pronesl. Já to zopakoval. Nebylo to v pohodě. Respekt mým bratrům filmařům."

Nicméně, očividně to některým lidem stále leží v žaludku a na sociálních sítích bylo Ayerovi opět připomenuto, co zhruba před čtyřmi lety pronesl. A David se k tomu znovu vyjádřil:

"Ano [řekl jsem to] a ihned jsem toho litoval. Omluvil jsem se a měl jsem pěkný rozhovor se Stanem Lee. Co víc můžu udělat? Všechny hříchy lze dopustit, že?"

To možná ano, ale jak je zjevné, marvelovští fandové odpouštějí, ovšem nezapomínají. Bylo by to tak asi na místě dávat si příště pozor na jazyk. Mimochodem, je paradoxní, že další film The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021) natáčí James Gunn, který pracoval (a bude dál pracovat) pro Marvel...

Zdroj: CB, Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat