Promoarty k Eternals, Deadpool 3 bude mládeži nepřístupný a vsadit si na to, že Joaquina Phoenix dostane Oscara znamená prodělat kalhoty

Komiksové střípky.

Materiály k chystané marvelovce Eternals (premiéra 5. 11. 2020) se v poslední straně vynořují ze všech stran (byť jde obvykle o neoficiální fotografie a videa) a máme tu další. Tentokrát jsou to promoarty ukazující kostýmy Ikarise (Richard Madden) a Ajaka (Salma Hayek). Obrázky nejsou v úplně nejlepší kvalitě, ale dá se z nich získat určitá představa o tom, jak budou hrdinové vypadat.


Poté, co se Fox stal součástí Disneyho, někteří lidé se začali obávat toho, že další díl série Deadpool bude mít nižší přístupnost. Nicméně byli fandové ujišťováni, že k tomu nedojde. A nyní to potvrdili i scénáristé Rhett Reese a Paul Wernick:

"Určitě [bude mládeži nepřístupný], protože si myslím, že nevznikne pod značkou Disney. Nemyslím si, že když půjdete na Deadpoola 3, objeví se kouzelný zámek. Myslím si, že to bude [natočeno] pod značkou Foxu, takže ano [bude to mládeži nepřístupné]."

Jak bylo řečeno, Fox se stal součástí Disneyho, ale stále jako značka existuje, takže by to dávalo smysl. Nicméně, aktuálně není jasné, kdy by mohl mít třetí Deadpool premiéru.

Na Joaquinovi chtějí sázkaři hodně vydělat

Joaquin Phoenix předvedl ve filmu Joker (2019) skvělý výkon, který mu zajistil už slušnou řádku cen a také nominaci na Oscara za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli. A spousta lidí věří, že zaboduje i na Oscarech. Stejně tak i sázkaři, kdy někteří vypsali ne zrovna výhodný kurz. Na známých sázkových stránkách Bovada má Joaquin index - 2200, což slovy peněz znamená, že pokud vsadíte na výhru Joaquina 2 200 dolarů a on Oscara získá, vy dostanete jen 100 dolarů. Nicméně to samozřejmě neznamená, že herec Oscara dostane, přece jen, Akademie filmových věd a umění sázkové kurzy asi moc nesleduje. Předávání cen proběhne 10. 2. 2020.


Zdroj: ScreenRant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat