Marvelovská série WandaVision je k*revky šílená, tvrdí herec a novinky o záporácích z filmu Venom 2

Komiksové střípky.

Ještě letos (byť se původně mluvilo o roce 2021) se na streamovací službě Disney+ objeví marvelovský seriál WandaVision a už teď je jasné, že půjde o jeden z nejvíce unikátních projektů od Marvelu.

A to potvrzují i slova Paula Bettanyho (Vision), který na rovinu prohlásil, že to bude k*revsky šílený a ujetý a kromě toho dodal, že to nezabere dlouho a dočkáme se pořádně ochutnávky:

"Fandové nebudou muset čekat už příliš dlouho, trošku to urychlili..."

Nebylo bohužel přesně řečeno, kdy bude upoutávka k dispozici, ale s ohledem na to, že by se seriál měl objevit ještě letos, se dá čekat, že to nezabere příliš času.

Carnage a Shriek

Je více méně jisté, že ve filmu Venom 2 uvidíme dvojicí záporáků Cletuse Kasadyho a Frances Louise Barrison alias Carnage a Shriek. Ale zatím nemám žádné detaily o tom, jak budou zakomponováni do příběhu. Aktuálně se ale objevily alespoň nějaké informace a to, že by Cletus měl uniknout z vězení Ravencroft těsně před svou popravou (za několik vražd) a to společně s Frances, nicméně v dané době by v sobě Cletus ještě neměl mít v těle symbionta. Kromě toho bychom se měli podívat do minulosti Cletuse a poměrně podrobně ji prozkoumat.

Což není překvapením, protože jde o jednoho z nejvýraznějších protivníků Venoma, je tak logické, abychom se o něm dozvěděli trochu víc. Jak moc, to vyjde najevo během premiéry 1. 10. 2020.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat