Představitel Morbia Jared Leto zveřejnil své telefonní číslo a představitelka Nebuly jako Batgirl

Komiksové střípky.

Dalším přírůstkem do komiksové universa, které pomalu buduje společnost Sony, bude film Morbius (premiéra 30. 7. 2020) o antihrdinovi z komiksů Spider-Man, který se během pokusu vyléčit svou nemoc stal upírem. Hlavní role se ujme Jared Leto a právě tenhle herec udělal dost zvláštní krok. Na Instagramu zveřejnil své telefonní číslo ve videu, ve kterém zaznělo:

"Ahoj všichni, tady je váš starý kamarád Jared Leto. Přemýšlím o určitých věcech. Chybíte mi. Známe se velmi dlouhou dobu a pravděpodobně bych vám měl dát své telefonní číslo. Už je to nějakou dobu, rád bych, pokud byste se ozvali. Pošlete mi zprávu, napište mi, že mi chybíte. [napište] mi, co se děje. Ozvu se. Číslo je 213.335.2223. Milujeme vás, dávejte na sebe pozor. Na shledanou."





Příspěvek sdílený JARED LETO (@jaredleto),

Fandové samozřejmě řeší, zda jde o pravé číslo nebo nějaký vtípek, ale zatím není jasné, co stojí za tím, že Jared zveřejnil podobný vzkaz.

Od Marvelu k DC?

Karen Gillan není komiksový žánr cizí, ztvárňuje Nebulu v Marvelovském filmovém universu. Ovšem, herečka se nedávno vyjádřila v tom smyslu, že by si velmi ráda zahrála Batgirl. Nic takového zatím potvrzeno nebylo a ani není jasné, jak se s filmem Batgirl bude, protože se situace kolem něj rychle mění, ale pokud byste chtěli vidět, jak by Karen jako Barbara Gordon/Batgirl vypadala, tak tady máte fanouškovský obrázek:

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat