Představitelka Sarah Connor je opravdu ráda, že si tuhle postavu už asi nikdy nezahraje

Linda Hamilton nečeká, že se vrátí a vůbec jí to nevadí.

V minulém roce se objevil další přírůstek do série Terminátor, tentokrát s podtitulem Temný osud a pravdou je, že šlo o nejlepší film Terminátor od dob původní trilogie. Ale ani to nepomohlo a finančně projekt propadl, odhaduje se, že ztráty budou něco kolem 130 milionů dolarů.

Je to nemilé s ohledem na to, že byl film vcelku zábavný a po dlouhých letech se vrátila Linda Hamilton v roli Sarah Connor a rovnou šlo jednu z nejlepších věcí na Temném osudu.

Právě Linda se rozpovídala o tom, zda očekává, že si ještě někdy roli drsné lovkyně terminátorů zopakuje:

"Ne. Opravdu bych ocenila, pokud by šlo o menší verzi [filmu], kde není v sázce tolik milionů. Dnešní publikum je tak nepředvídatelné. Nemůžu ani vyjádřit, kolik laiků hlásá: 'No, lidi už dnes nechodí na filmy.' To není analýza Hollywoodu, to je prostě jen něco, co většina lidí tvrdí. Určitě by nemělo jít o tak finančně riskantní projekt, ale byla bych opravdu ráda, i pokud bych se už [do téhle role] nevrátila. Takže ne, nedoufám, protože jsem skutečně ráda, že jsem s tím hotova." 

Ona ale asi nebude ani v dohledné budoucnosti možnost se vrátit k filmům Terminátor, protože s ohledem na výsledky několika posledních filmů asi nebude chtít studio znovu riskovat a minimálně pár let počká, než to zkusí znovu. A je to asi dobře, je zjevné, že aktuální publikum prostě nejeví o tuhle tematiku takový zájem.


Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat