Eternals jsou zatím nejvíce epická a vědecko-fantastická marvelovka, věří herec

Kumail Nanjiani slibuje velkolepou podívanou.

Tento rok bude docela skromný, pokud jde o počet marvelovek, uvidíme jen dvě, ale obě už teď vypadají hodně zajímavé. Na konci dubna, konkrétně 30. se dočkáme dlouho očekávané sólovky Black Widow a poté 5. 11. dorazí do kin týmovka Eternals, u které se předpokládá, že "vyplní mezeru" po Avengers, které nějaký ten pátek určitě neuvidíme. 


Ovšem, jak se zdá, můžeme očekávat ještě velkolepější podívanou, než byli Avengers. Alespoň to tak vypadá z vyjádření herce Kumaila Nanjianiho (Kingo), který o filmu prohlásil:

"Je to opravdu opravdu epické. A je to opravdu vědecko-fantastický příběh. Je to superhrdinský příběh, ale v určitých ohledech je to nejvíce sci-fi marvelovský film a nejvíce epický marvelovský film. A příběh se odehrává napříč několika tisíci let. Takže se to nepodobá žádném z předchozích marvelovských filmů."

Je to rozhodně slibné a docela odvážné tvrzení. Naznačovat, že se dočkáme zatím nejvelkolepější marvelovky s ohledem na to, že jsme v minulém roce viděli Avengers: Endgame (2019), takový "příslib" chce rozhodně koule. 

Na druhou stranu je pravda, že už teď víme, že půjde o hodně zajímavě obsazenou podívanou, která se navíc bude mapovat velmi dlouho etapu historie a to zní velmi slibně. Tak snad tvůrci využijí potenciálu, který Eternals určitě mají a dočkáme se filmu, který nám v dobrém slova smyslu vyrazí dech.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat