Loki: První řada ještě neměla premiéru a už se prý velmi vážně uvažuje o druhé

Fandové Lokiho se mohou pomalu začít radovat. I když to má háček...

Oblíbený asgardský zlobil Loki (Tom Hiddleston) dostane vlastní minisérii na streamovací službě Disney+. Ještě si ale počkáme, premiéra by se měla odehrát příští rok na jaře. Nicméně Disney očividně seriálu věří, protože herci v hlavních i vedlejších rolích mají údajně ve smlouvě dodatek o tom, zda se chtějí objevit i ve druhé řadě a kromě toho podle serveru Murphy´s Multiverse už se o ní v zákulisí hodně mluví a více méně se počítá s tím, že bude.

Nicméně se spekuluje o tom, že v případě druhé řady by pochodeň Lokiho mohla převzít ženská nebo dětská postava, protože podle některých zdrojů pro tyhle role hledal Marvel vhodné představitele. Je tak možné, že zatímco v první řadě bude v centru dění Loki v podání Toma Hiddlestonea, tak ve druhé se pozornost zaměří na jinou verzi Lokiho. Ostatně, v komiksu jich také existuje několik.

Otázkou je, jak na to bude reagovat publikum. Když se objevila zpráva, že by už v první řadě mohl být hlavním (anti)hrdinou mladší Loki a Tom Hiddleston by jen namluvil voiceover doprovázející dění v seriálu, tak to vyvolalo vlnu nevole. Je tak nutné, aby byli tvůrci hodně opatrní s tím, jak s postavou Lokiho naloží.




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat