Wonder Woman 1984: Amazonská princezna se vrací v traileru na druhý díl DC hitovky

Nová záporačka, výcvik amazonek, i ledvinka, to vše si užijete v upoutávce.

Trvalo to, ale konečně se objevil trailer na druhý díl Wonder Woman, který ponese podtitul 1984, což je odkaz na období, ve kterém se bude odehrávat. Tím pádem se očekávalo, že bude mít film retro nádech, což také mít bude (nebo to tak minimálně podle traileru vypadá).

Zasazení do osmdesátých let byl zajímavý nápad, nicméně doufám, že retro prvků bude trošku víc, než se podle upoutávky zdá. Jasně, tanečníci na ulicích a ledvinka u pasu, to vše je fajn, ale z této ikonické etapy historie se dá vytřískat mnohem víc.

Dobrou zprávou je, že se ve flashbacích vrátíme i na Themysciru a uvidíme výcvik amazonek, navíc nás čeká originální akce (blesk + Laso pravdy, to je bezva kombinace) a byť někdy působí trochu kýčovitě, dívá se na ni dobře. Bonusem pak je Diana (Gal Gadot) v hodně zajímavém brnění.

Představeni nám budou i dvě nové legendární komiksové postavy a to záporačka Cheetah (Kristen Wiig), ale ta bohužel není k vidění ve své "zvířecí" formě a také Maxwell Lord (Pedro Pascal), který v komiksu pomohl zformovat tým Justice League International.

Trailer je slušný, má svižné tempo a pár cool momentů, není to úplně něco, co by vás donutilo až nesnesitelně se těšit na premiéru 6. 6. 2020, ale zájem určitě vzbudí.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat