Co říká tvůrce Strážců Galaxie na teorii, že je Kapitán Amerika dědečkem Star-Lorda

Co na to James Gunn?

Fanouškovské teorie jsou někdy hodně divoké. A to se speciálně týká marvelovských filmů a seriálů, které tvoří obrovské universum plné odkazů a náznaků. Tím pádem se objevují různé hodně zběsilé spekulace, například ta, že je Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans) dědečkem Petera Quilla/Star-Lorda (Chris Pratt).

Důvodem pro tuhle teorii je, že fanynku Kapitána Ameriky v prvním filmu ztvárnila herečka Laura Haddock, která se pak v sérii Strážci Galaxie objevila jako Meredith Quill, matka Petera Quilla. Někteří se tak domnívají, že si Laura zahrála jak babičku Petera Quilla (která měla mít pletky s Kapitánem), tak i Peterovu matku.

A jak na to reaguje James Gunn, scenárista a režisér filmů Strážci Galaxie? On na to vlastně reagoval už minulý rok, kdy si uživatel Twitteru Adam Ellis všiml Laury ve dvou rolích a zeptal se Gunna:

"Drahý Jamesi Gunne, má Star-Lordova maminka superschopnosti, protože tohle je určitě ona, kdo se setkal s Kapitánem Amerikou v roce 1941."

Na to James Gunn reagoval:

"Je to Quillova babička. Zrovna jsem si to vymyslel."

Gunn to tak nebere příliš vážně, ale časově by to mohlo vycházet. Pokud by Quillova babička otěhotněla během 40. let minulého století, tak by v 70. letech (ze kterých pocházely flashbacky, ve kterých se Meredith Quill setkala s Egem v podání Kurta Russella a otěhotněla) byla třicátnicí, což by zhruba odpovídalo. Samozřejmě jde ale stále jen o teorii, i když zábavnou.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat