Krotitelé duchů 3: Trailer na další pokus o vzkříšení oblíbené série sází na nostalgii

Něco pro pravověrné fanoušky.



Dlouhé roky diváci volali po třetím filmu Krotitelé duchů. V roce 2016 se konečně dočkali, ale byť objektivně řečeno reboot nebyl tak špatný, jak někteří lidé hlásají, tak to prostě nebyli "ti praví" Krotitelé duchů, ve které se doufalo.

Ale pak se Jason Reitman (syn tvůrce původních dvou dílů Ivana Reitmana) rozhodl, že to vezme do svých rukou a natočí právoplatné pokračování nazvané Ghostbusters: Afterlife. To sice představí novou generaci krotitelů duchů v podobě teenagerů, což může znít trochu děsivě, ale po zhlédnutí traileru si asi spousta lidí oddechne.

Díky fajnovému obsazení, komediálně-hororové atmosféře a hromadě odkazů na původní filmy, je trailer více méně to, po čem fandové tak dlouho toužili. Samozřejmě je otázkou, jak dopadne kompletní film, ale zatím to vypadá nadějně. Je trochu škoda, že v upoutávce není víc útržků z klasické melodie nebo chybí nějaká bombastičtější scéna,plus mě trochu mrzí, že nebyli k vidění herci z původních filmů (byť se jich dočkáme), ale i tak je to trailer, který potěší.

Trailer v originálním znění:



Trailer s českým dabingem:

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat