Amazonky z Wonder Woman možná dostanou vlastní film. A jaký mimozemský národ sehraje důležitou roli v Eternals?

Komiksové střípky.

Je to jen pár hodin, co se objevil vcelku povedený trailer na Wonder Woman 1984 (premiéra 4. 6. 2020). A to není jediná dobrá zpráva pro fanoušky, zdá se, že bychom se mohli dočkat spin-offu, který by se měl zaměřit na amazonky, tedy národ bojovných žen z ostrova Themyscira, jehož je Wonder Woman princeznou.

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA WONDER WOMAN 1984

O filmu toho zatím moc nevíme, tedy až na to, že by ho neměla režírovat Patty Jenkins, která dohlédla na oba díly Wonder Woman, nicméně bude na projektu spolupracovat jako výkonná producentka. Detaily o příběhu a obsazení zatím známy nejsou (ostatně, zprávu o vzniku filmu zatím nepotvrdilo ani samotné Warner Bros.), ovšem pokud se ukáže, že spin-offu opravdu bude, byla by to určitě dobrá zpráva, jde o hodně zajímavou tematiku.

Celestiáni neřekli poslední slovo

Před pár dny v Brazílii proběhla akce Comic Con Experience, na které byly k vidění první záběry z marvelovské týmovky Eternals. A právě o ní se rozpovídal také kreativní šéf Marvelu Kevin Feige, který potvrdil to, o čem se více méně vědělo. Výraznou roli v příběhu sehraje národ Celestiánů:

"Trochu z Celestiánů jste viděli ve Strážcích Galaxie. Kdovíkde je useknutá hlava Celestiána. Budou Celestiáni ve své plné skutečně obrovské síle v Eternals? Ano."

Celestiáni patří k nejstarším a nejmocnějším národům v marvelovském komiksovém universu. Ve filmovém universu už o sobě dali vědět, Ego (Kurt Russell) ze Strážců Galaxie Vol. 2 (2017) je jedním z nich a jak bylo řečeno, hlava Celestiána tvoří místo známé jako Kdovíkde. Ovšem, zatím jsou to jen zlomky toho, co mohou Celestiáni nabídnout a je dobře, že o nich v Eternals zjistíme víc. A ne, že by to byl šok s ohledem na to, že v komiksu to byli právě oni, kdo stvořil Eternals.

Premiéra filmu je naplánována na 5. 11. 2020.

Zdroj: Twitter, CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat