WandaVision: V seriálu o Scarlet Witch se objeví další důležitá postava z filmů

Která?

Marvelovský seriál WandaVision se zaměří na Wandu Maximoff (Elizabeth Olsen) a také Visiona (Paul Bettany). A nebudou to jediné postavy z filmů, které v sérii uvidíme. Bude jich víc a nově se začalo mluvit o tom, že by mezi nimi mohl být i samotný Doctor Strange (Benedict Cumberbatch).

Jde zatím o nepotvrzenou informaci, ale nebyla by překvapením s ohledem na to, že WandaVision bude jakousi předehrou pro film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 6. 5. 2021) a uvidíme v něm právě Wandu.

Podle všeho by mělo jít v případě Doctora Strange o cameo a to ve finální epizodě, což by rozhodně dávalo smysl s ohledem na výše řečené.

Pokud jde o zápletku seriálu, tak toho moc nevíme, ale mluvíme se o tom, že by mělo Wandě "přeskočit" (podobně jako v komiksu House of M) a měla by se z ní stát Scarlet Witch. Dokonce se spekuluje o tom, že by tak mohla být "záporákem" ve druhém filmu Doctor Strange, protože by její moc ohrožovala existenci celého multivesmíru.

To jsou ale zatím dohady. Jestli se potvrdí, to se dozvíme někdy v roce 2021, kdy bude mít šestidílná první řada premiéru.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat