Star Wars: Dost bylo příběhu Skywalkerů a trilogií, je čas se vydat novým směrem, naznačila šéfka Lucasfilmu

Kathleen Kennedy se rozpovídala o budoucnosti universa Hvězdných válek.

Devátá epizoda Hvězdných válek nazvaná Star Wars: Vzestup Skywalkera ukončí dlouholetou ságu rodiny Skywalkerů a jak se zdá, tak společnost Lucasfilm, která filmy z universa Hvězdných válek zaštiťuje, má v plánu se nejen zaměřit se na jiné příběhy než ty, které se týkají zmíněné rodiny. Ale také nebudou zřejmě vznikat tak často trilogie. Naznačila to prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy:

"V posledních pěti nebo šesti letech jsme se soustředili na ukončení rodinné ságy Skywalkerů. Teď je čas zaměřit se na něco jiného a odlišného. Myslím si, že nám to poskytne nový pohled na vyprávění příběhů a nebudeme se muset zaměřovat pouze na třídílné dějové linky. Nebudeme mít předem určený počet [dílů], který budeme muset respektovat. Necháme příběh, aby určil [počet dílů]."

V minulosti se mluvilo o hromadě dalších filmů ze světa Star Wars, které by měly vzniknout. Z některých sešlo, jiné jsou v přípravě, ale pokud jde o mě, tak doufám, že se skutečně dočkáme filmu (nebo ještě lépe filmů) z takzvané Staré republiky.

Nejbližším Star Wars projektem je zmíněný Vzestup Skywalkera, který bude mít premiéru 19. 12. 2019.



Zdroj: LA Times
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat