Star Wars: Vzestup Skywalkera - Bombastické, hodně emotivní, epické, brutální a povedený konec trilogie, první reakce jsou venku

Vypadá to nadějně.

Pro mě byla osmá epizoda Star Wars s podtitulem Poslední z Jediů (2017) příjemným překvapením, režisér Rian Johnson se nebál (na rozdíl od J.J. Abramse) experimentovat a nabídl podívanou, kterou asi někteří fandové nečekali a tím pádem byl film přijat poměrně rozporuplně.

Nebylo tak málo těch, kteří se začali radovat, že se v případě deváté epizody Vzestup Skywalkera (premiéra 19. 12. 2019) vrátí J.J. Abrams. Venku jsou první reakce na jeho podívanou a zdá se, že půjde o něco, co bude přijato kladněji, než Poslední z Jediů.

V první řadě se prý máme těšit na to, co asi všichni očekáváme a to epickou podívanou plnou velkolepých scén a vypilovaných trikových efektů. Padají slova jako "bombastické" a "obrovské".

Pokud jde o příběh, tak údajně poskytne nový pohled na to, co se odehrálo v Posledním z Jediů, nebude nouze o zvraty a také různá camea a rozhodně se filmu daří působit na vaše emoce. Jedním z hlavních kladů je prý pak bromance Poea a Finna.

Na druhou stranu, objevily se i výtky v tom smyslu, že se scénář víc soustředí na hlavní příběh než na jednotlivé postavy a děj někdy působí trošku uspěchaně a odehrává se toho prostě moc najednou.  Některým se také úplně nelíbí to, že se někdy film snaží až příliš vlichotit fanouškům.

Co je překvapením jsou názory, které tvrdí, že je Vzestup Skywalkera občas docela brutální (samozřejmě v rámci přístupnosti PG-13) a v některých momentech umí být děsivý.

Většina názorů se pak shodne na tom, že jde o film, o kterém se rozhodně bude mluvit a povedené ukončení dlouholeté ságy rodiny Skywalkerů.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat