Strážci Galaxie Vol. 3: Možná bylo prozrazeno datum premiéry

Kdy bychom se mohli dočkat.

Víme, že třetí díl Strážců Galaxie bude. Víme, že se o něj naštěstí postará opět James Gunn. A víme, že film nebudou součástí čtvrté fáze Marvelovského filmového universa. Ale co nevíme, je to, kdy tuhle marvelovku uvidíme.

Ale možná to konečně vyšlo najevo, Charles Murphy, který často přináší informace, které se ukáží být jako pravdivé, tvrdí, že by se premiéra mohla odehrát 17. 2. 2023.

Murphy si tím není stoprocentně jistý, ale podle jeho informací se to jeví jako pravděpodobné datum s tím, že Marvel už potvrdil, že v tento den bude do kin uvedena neupřesněná marvelovka a časově by vycházelo, pokud by to měli být zrovna třetí Strážci.

V první řadě už bylo potvrzeno, že vznikl scénář, tím pádem se může začít natáčet v blízké budoucnosti (nejdříve ale Gunn musí dokončit film The Suicide Squad) s tím, že pokud by premiéra byla v únoru 2023, bez problémů by se stihlo nejen natáčení, ale i postprodukce.

Uvidíme, zda to Marvel potvrdí, ale bylo by fajn vědět, kdy se dočkáme třetích Strážců Galaxie, přece jen, jde o zábavný tým s velkým potenciálem.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat