Thor: Love & Thunder - Ve filmu budou opravdu šílené věci, tvrdí režisér

Taika Waititi slibuje velkolepou a odvážnou podívanou.

Tak trochu překvapivě bylo před nějakou dobou oznámeno, že se dočkáme čtvrtého dílu série Thor, který ponese podtitul Love & Thunder a režie (i scénáře) se ujme tvůrce Thor: Ragnarok (2017) Taika Waititi.

A už několikrát jsme slyšeli, že film bude ještě divočejší než Ragnarok, který se svým stylem výrazně lišil od toho, co nabídly předchozí dva díly série Thor. Aktuálně se o tom, jaký bude čtvrtý Thor Taika opět rozpovídal a naznačuje, že nás čeká něco opravdu zběsilého:

"Pokud jde o další film Thor, který dělám, v podstatě jsme se znovu vrhli na tohle filmové dobrodružství. To byla popravdě věc, kterou jsem miloval na natáčení Ragnaroku, působilo to, jako bychom prostě Thora vyslali na opravdu skvělé dobrodružství. Vždy jsou tu nové věci k vidění a nové věci, které lze dělat a myslím v případě [tohoto filmu] šlápneme na plyn a bude to větší, odvážnější a veselejší. Prostě tam budou nějaké opravdu šílené věci."

V případě Taiki to rozhodně nejsou plané sliby, je to tvůrce, který se nebojí zkoušet nové a často absurdní věci a očividně to hodlá dělat i v případě filmu Thor: Love & Thunder. Jeho premiéra se odehraje 4. 11. 2021.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat