WandaVision: Je to k*revsky neuvěřitelný, prohlásil o seriálu známý filmař

Vypadá to nadějně.

Marvelovský seriál WandaVision vznikající pro streamovací službu Disney+ bude netradiční podívanou. Už delší dobu se mluví o tom, že půjde o zatím to nejpodivnější, co Marvel nabídl (a to jsme od něj viděli filmy s mluvícím mývalem a stromem). Bude tak zajímavé sledovat, co se z toho vyklube, ovšem podle filmaře Kevina Smitha, který pro streamovací službu Hulu připravuje animovaný marvelovský seriál Kačer Howard, to rozhodně bude něco, na co nezapomeneme:

"Uvědomte si, že nyní vstupujeme do nové éry, kdy Kevin Feige (kreativní šéf Marvelu, pozn. redakce) má marvelovské seriály na Disney+ a ty budou k*revsky úžasný. Všechno, co jsem zatím slyšel o WandaVision je k*revsky neuvěřitelný."

Kevin Smith je známým geekem a komiksům hodně rozumí, takže pokud si o on o něčem myslí, že je to (v dobrém slova smyslu) neuvěřitelné, pak na tom něco bude. Otázkou je, jak na hodně zvláštní podívanou, která bude stylizována jako pár desítek let staré sitcomy, budou reagovat diváci. Může z toho být kultovní podívaná, ale také se může stát, že tomu spousta lidí nepřijde na chuť. To se dozvíme v první polovině roku 2021, kdy bude mít první šestidílná řada premiéru.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat